Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /srv/users/optiplan/apps/optiplan/public/includes/page1.php on line 24

Optiplan Skolskjuts

Optiplan kan stoltsera med att vara det ledande alternativet för en kvalitativ, miljöanpassad och trafiksäker skolskjuts. Med våra resurseffektiva skolskjutslösningar och Sveriges modernaste skolskjutssystem, Optiplan Elevresor™, tillfredsställer vi våra kunders behov och förväntningar samtidigt som vi bidrar till samhällsnytta.

Vårt mål är att tillsammans med kunden skapa en likställd, rättssäker och resurseffektiv skolskjutsverksamhet.

Läs mer om Optiplan Skolskjuts

Optiplan Skolval

Skolplaceringen behöver inte vara svårhanterad. Optiplan Skolval beräknar bäst rätt till skola enkelt och rättssäkert med spårbarhet. E-tjänsten stödjer kommunens årliga process för det obligatoriska skolvalet samt det löpande arbetet med valfria skolval. Dessutom kan kunden enkelt simulera skolvalsresultat utifrån tänkbara scenarion i planeringsarbetet.


Läs mer om Optiplan Skolval

Nyheter

Fler nyheter

Våra referenser

En säker, likställd och miljöeffektiv skolskjuts som är 30% billigare med bibehållen kvalitet, är det verkligen möjligt? Fråga någon eller några av våra kunder! Vi har redan hjälpt över 60 kommuner med deras skolskjuts.

Läs mer om Referenskunder

Ansökan och Beslut

Minskad miljöpåverkan

Vårt system Optimized Operations™ optimerar inte endast antalet körda kilometer utan också behovet av fordonskapacitet.

Optimeringen av fordonskapacitet leder till ett minskat behov av fordon.

Läs mer om övriga tjänster

Hur mycket kan din kommun spara?

Låt oss genomföra en nulägesanalys i er kommun och ta reda på hur mycket ni kan spara.

Läs mer om Steg 1: Analys